Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja saldajā krējumā ar riekstiemi

2006. gada 22. maijs
Foto: ilona Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. Sagriezt vistas fileju nelielos gabaliņos un uz neliela uguns apcept uz pannas, pievienojot garšvielas pēc savas izvēles, tikmēr sagriezt žāvētus augļus sīkos gabaliņos un sasmalcināt riekstus. Kad fileja būs gandrīz apcepta pārlikt viņu nelielā kastrolītī, pievienot saldo krējumu, tā lai visi gabaliņi varētu tajā vārīties, kā arī jāpievienmo sasmalcinātie žāvējumi un rieksti un garšvielas pēc izvēles. Šo visu vārīt minūtes 10 un pavisam nelielas uguns. Vislabāk padot ar rīsiem, aplejot tos ar palikušo mērci no saldā krējuma
Uz augšu