Vistas fileja saldajā krējumā ar riekstiemi

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja
  • Saldais krējums(vēlams 35%)
  • Žāvēti augļi
  • Valrieksti
  • Garšvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriezt vistas fileju nelielos gabaliņos un uz neliela uguns apcept uz pannas, pievienojot garšvielas pēc savas izvēles, tikmēr sagriezt žāvētus augļus sīkos gabaliņos un sasmalcināt riekstus. Kad fileja būs gandrīz apcepta pārlikt viņu nelielā kastrolītī, pievienot saldo krējumu, tā lai visi gabaliņi varētu tajā vārīties, kā arī jāpievienmo sasmalcinātie žāvējumi un rieksti un garšvielas pēc izvēles. Šo visu vārīt minūtes 10 un pavisam nelielas uguns. Vislabāk padot ar rīsiem, aplejot tos ar palikušo mērci no saldā krējuma

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi