Vista tomātu krejuma mērcēi

Sastāvdaļas

  • 3 vistas filejas, 1 buņdžiņa sasmalcinātu tomātu savā sulā, 250g saldā krējuma, pipari un garšvielas, baziliks

Pagatavošana

1 min.
  1. Filejas sagriež gabaliņos, dziļā pannā strauji apcep, pieliek piparus un garšvielas pēc savas gaumes, pievieno sasmalcinātos tomātus savā sulā, uzkarsē, sautē līdz gaļa gatava, pievieno sasmalcinātu baziliku, saldo krējumu un uzkarsē. Pasniedz ar vārītiem rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi