Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Kakao krēms

Kakao krēms

FOTO: Depositphotos.com

Pasniedz kopā ar kādu skābenu ķīseli vai našķojas tāpat!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g putukrējuma
  • 3/4 glāze/s cukura
  • 2 ēd. k. kakao
  • 5 olu dzeltenumi
  • 1 ēd. k. želatīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Želatīnu aplej ar 1 glāzi ūdens (aukstu, vārītu), liek šķīdināties 35-40 min.
  2. Saputo putukrējumu.
  3. Saputo olas dzeltenumus ar cukuru, pieber kakao un visu rūpīgi samaisa.
  4. Pēc tam saputoto olu masu iecilā putukrējumā un visu labi samaisa (bet neputo!).
  5. Kad želatīns uzbriedis, to bļodiņa sasilda, mazliet atdzesē un pielej putukrējumam. Visu labi samaisa un liek ledusskapī sastingt.

    Lai labi garšo!
    Kad želatīns uzbriedis, to bļodiņa sasilda, mazliet atdzesē...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču - plūmju kompots

Kabaču - plūmju kompots

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA