Gurķu agara želeja ar dabīgo jogurtu

Sastāvdaļas

  • Želejas pagatavošanai
  • 1 l gurķu sulas
  • 5 loksnes agara želatīna
  • Pasniegšanai
  • 600 ml naturālā jogurta
  • 2 tējk. jūras sāls
  • 2 tējk. maltu ķimeņu

Pagatavošana

1 min.
  1. Izmērcējam želatīnu (25 min), tad to pievienojam sasildītai gurķu sulai.
  2. Ļaujam želatīnam izkust un lejam formā.
  3. Liekam ledusskapī, lai sastingst.
  4. Lejam jogurtu atdzesētās glāzēs un tam virsū liekam sasmalcinātu gurķu želeju.
  5. Pārkaisa ar sāli un ķimenēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi