Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kūpināto zivju terīne ar mārrutku krēmu

2006. gada 22. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Zivis sagriež plānās šķēlēs.
2. Savojas kāpostu lapas 3 minūtes blanšē, pēc tam iegremdē ledusaukstā ūdenī, lai būtu košas un elastīgas.
3. Sieru samaisa ar mārrutkiem.
4. Želatīnu uzbriedina un izkausē silta ūdens peldē, tad iemaisa apelsīnu un citronu sulu.
5. Keramikas vai maizes veidnē vai krūzītēs ieklāj pārtikas plēvi, ieliek salātu lapas, lai tās būtu pāri trauka malai.
6. Virsū kārto zivju šķēles un veselas garneles, katru kārtu pārlej ar želeju.
7. Pārklāj ar kāpostu lapu un plēvi un uz 2 stundām liek ledusskapī.
8. Noņem plēvi un terīni ar asu nazi sagriež šķēlēs.
9. Pasniedz ar siera un mārrutku krēmu, rotā ar burkāniem.
Uz augšu