Kūpināto zivju terīne ar mārrutku krēmu

Sastāvdaļas

  • 100 g kūpinātas tunzivs
  • 150 g kūpināta laša
  • 70 g lobītu garneļu
  • 2 siļķes filejas eļļā
  • 3 g želatīna
  • 1 citrona un 1 apelsīna svaigi spiesta sula
  • 6 Savojas kāpostu lapas
  • 6 ēdamkarotes Filadelfijas siera
  • Konservēti mārrutki
  • Rotāšanai
  • Burkāni

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivis sagriež plānās šķēlēs.
  2. Savojas kāpostu lapas 3 minūtes blanšē, pēc tam iegremdē ledusaukstā ūdenī, lai būtu košas un elastīgas.
  3. Sieru samaisa ar mārrutkiem.
  4. Želatīnu uzbriedina un izkausē silta ūdens peldē, tad iemaisa apelsīnu un citronu sulu.
  5. Keramikas vai maizes veidnē vai krūzītēs ieklāj pārtikas plēvi, ieliek salātu lapas, lai tās būtu pāri trauka malai.
  6. Virsū kārto zivju šķēles un veselas garneles, katru kārtu pārlej ar želeju.
  7. Pārklāj ar kāpostu lapu un plēvi un uz 2 stundām liek ledusskapī.
  8. Noņem plēvi un terīni ar asu nazi sagriež šķēlēs.
  9. Pasniedz ar siera un mārrutku krēmu, rotā ar burkāniem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi