Jūras ķemmītes karamelizēto citrusaugļu aizdarā

Sastāvdaļas

  • 1 bumbieris
  • 3 jūras ķemmītes
  • 1 apelsīns
  • 1 greipfrūts
  • 1 vaniļas pogaļa
  • 1 ēdamkarote apelsīnu liķiera
  • ½ tējkarotes cukura
  • Rotāšanai
  • Garšaugi

Pagatavošana

20 min.
  1. Uz pusēm pārgrieztu vaniļas pogaļu (bez sēklām) liek katlā, pieber cukuru un karsē 10–15 minūtes, līdz masa sāk karamelizēties. Pieliek apelsīna un greipfrūta fileju šķēles un vēl 3–4 minūtes pakarsē.
  2. Uzkarsētā pannā nelielā eļļas daudzumā strauji apcep jūras ķemmītes.
  3. Pielej karamelizēto mērci, ieber kubiņos sagrieztu bumbieri, iemaisa liķieri un uzkarsē.
  4. Visu kārto uz šķīvja, rotā ar garšaugiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi