Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Parastais šašliks ar vīna etiķi

Parastais šašliks ar vīna etiķi

FOTO: Shutterstock.com

Kolekcijas: Grila ēdienu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3.5 kg cūkgaļas liesuma (kakla vai stilba gabals) vai teļa gaļa
  • 2 kg sīpolu
  • Sāls
  • Sarkanie un melnie pipari pēc garšas
  • 100 g eļļas
  • 100 ml vīna etiķa vai 3 citroni
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

999 min.
  1. Gaļu atbrīvo no cīpslām, sadala pa muskuļšķiedrām, griež pret šķiedru 5 cm garos gabalos un tad pa šķiedrai 3 cm garos gabalos.
  2. Sīpolus sagriež paplatos gredzenos. Lielā bļodā liek kārtām gaļu un sīpolus. Labi samaisa, lai parādās sula, tad uzlej sakultus etiķi ar eļļu (vai sakratītu aizvākotā burkā).
  3. Pieliek sāli un piparus, vēlreiz labi izmaisa un noslogotu atstāj uz nakti.
  4. Uz iesma sprauž pamīšus ar sīpolu riņķīšiem un cep 10-15 cm virs karstām oglēm apmēram 15-20 minūtes. Cepot ik pa brīdim apslaka ar etiķa šķīdumu vai citrona sulu.

    Lai labi garšo!
    Uz iesma sprauž pamīšus ar sīpolu riņķīšiem un cep 10-15 cm...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas