Zivju pastēteii

Sastāvdaļas

  • 1 kg zandarta (laša, sīgas, līdakas vai karpas)
  • ½ glāzes bieza, salda krējuma
  • 1 ēdamkarote kausēta siera
  • 4 -5 olas
  • Sāls
  • Pipari
  • Dilles
  • 50 g (2 šķēles) baltmaizes

Pagatavošana

1 min.
  1. Zandartam noņem zvīņas, iztīra, nomazgā, noņem ādu (sākot no galvas). Gaļu atdala no asakām, samaļ. Pieliek izmērcētu, nospiestu baltmaizi (bez garozas), pievieno sāli, piparus, dilles, vēlreiz samaļ. Pieliek krējumu, sviestu, olas, masu puto apmēram 25-30 minūtes. Liek sagatavotā formā, vāra ūdens peldē pusotru stundu. Aukstu izliek piemērotā traukā, grezno ar citrona šķēlītēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi