Zivs ar parmezanas sierui

Sastāvdaļas

  • 450 g mencas
  • ½ tējkarotes sāls
  • 1 /8 tējkarotes samaltu melno piparu
  • ½ glāze skābā krējuma
  • 1 tējkarote svaigi sarīvēta Parmezanas siera
  • ¼ tējkarotes paprikas pulvera
  • 1 /8 tējkarotes žāvēta estragona
  • 3 svaigi šķēlēs sagriezti sīpoli
  • 1 šķēlēs sagriezts tomāts

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C. Sarullē mencu mazos rullīšos un novieto ar savienojuma malu uz leju neietaukotā cepešpannā. Apkaisa ar sāli un pipariem. Traukā samaisa kopā krējumu, Parmezanas sieru, papriku un estragonu. Pārklāj zivīm un cep 20 minūtes, vai kamēr zivs viegli sadalās. Virsū uzliek svaigus sīpolus un tomātus. Paredzēts 4 porcijām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi