Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zivs ar parmezanas sierui

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 450 g mencas
  • ½ tējkarotes sāls
  • 1 /8 tējkarotes samaltu melno piparu
  • ½ glāze skābā krējuma
  • 1 tējkarote svaigi sarīvēta Parmezanas siera
  • ¼ tējkarotes paprikas pulvera
  • 1 /8 tējkarotes žāvēta estragona
  • 3 svaigi šķēlēs sagriezti sīpoli
  • 1 šķēlēs sagriezts tomāts
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C. Sarullē mencu mazos rullīšos un novieto ar savienojuma malu uz leju neietaukotā cepešpannā. Apkaisa ar sāli un pipariem. Traukā samaisa kopā krējumu, Parmezanas sieru, papriku un estragonu. Pārklāj zivīm un cep 20 minūtes, vai kamēr zivs viegli sadalās. Virsū uzliek svaigus sīpolus un tomātus. Paredzēts 4 porcijām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas