Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Laima mērcē sautēts jūras asaris

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 jūras asaris ( 0,5 kg)
  • 1 salātu galviņa
  • 240 ml vistas buljona
  • 3 čilli, sarkanie, sakapāti
  • 3 ēd.k. laima sulas
  • 60 ml citronliānas, sagrieztas
  • 2 sīpolloku buntītes
  • 10 ķiploka daiviņas
  • 1 ēd.k. sojas mērces
  • 2 laima augļi (svaigi) (rotājumam)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Noņem zivij zvīņas, notīra un nomazgā zivi viscaur.
  2. Visas zivs garumā tās gaļā izdara iegriezumus ar asu virtuves nazi un ievieto dziļā traukā. Sakapā čilli un sajauc ar sojas mērci, laima sulu, citronliānu un vistas buljonu.
  3. Ieliek zivi tādā traukā, lai tas varētu apsegt visu zivi un aplej ar iegūto maisījumu un ķiplokiem, un sīpollokiem (rupji grieztiem).
  4. Liek trauku bambusa tvaika katlā (vai kādā citā tvaika katlā) un sautē 20 –25 minūtes. Izņem trauku ar zivi no tvaika katla.
  5. Pasniedzot kārto laima un ķiploka šķēlītes zivs centrā. Pasniedz ar rīsiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pankūkas "komm morgen wieder"

Pankūkas "komm morgen wieder"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas