Sākums > Receptes > Salāti

Kārtainie tunča salāti

2006. gada 22. maijs
Foto: Depositphotos.com
Salātus var baudīt uzreiz, bet gardāk būs, ja ļaus kādas 30 minūtes garšām savilkties.
Pagatavošana
60 min
1. Kartupeļus, sieru, gurķus un olas sarīvē.
2. Tuncim nolej lieko šķidrumu.
3. Salātus kārto kārtām - vispirms kartupeļus, pārlej nedaudz majonēzi, pārber piparus. Tālāk pārber gurķus, uz tiem blīvi izkārto tunci, pārber pusi no rīvētajām olām - pārlej majonēzi.
4. Pēdējā kārtā pārber ar rīvēto sieru, pārlej nedaudz ar majonēzi un nodekorē ar atlikušo vārīto olu un, ja vēlas, zaļumiem.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu