Sālī cepta karpai

Sastāvdaļas

  • Karpa,sāls, eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. notīrīt karpas zvinas,tad nogriež galvu,iztiri ieksas...izmazgā kārtīgi ūdenī.Tad karpu apsāli pēc garšas, tad liec tā,lai karpai būtu vietas ar lielu daudzumu sāls.Tā to jatur vismaz 2 h,bet ne vairak par 8 h.Cep vienu pusi kamēr paliek bruna,tad pagrieš uz otru pusi un beigas jaiznāk brūnai taukaini, grauzdainai karpai

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi