Mencas krējumāi

Sastāvdaļas

  • 1 kg mencu
  • 1 glāze skāba krējuma
  • Sāls
  • ½ glāzes miltu
  • Dilles
  • Loki
  • Pētersīļi
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Mencām noņem ādu un izņem asakas, sagriež porciju gabalos, apvārta miltos un eļļā izcep. Liek sautējumā traukā, uzkaisa sāli, zaļumus, pārlej ar krējumu, sautē cepeškrāsnī 25 minūtes. Pasniedz ar salātiem pie ceptiem vai vārītiem kartupeļiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi