Zivtiņaii

Sastāvdaļas

  • 200 gr. novārītas zivju gilejas
  • 10 gr sviesta
  • 100 gr cietā siera
  • 2 tējk galda sinepju
  • Zaļumi
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Novārītu zivs fileju samaļ gaļasmašīnā, pievieno rīvēto sieru, mīkstu sviestu, sinepes , sāli, samaisa. Sakuļ kuplā masā. Atdzesē. Kārto uz salātu lapām, veido zivs formu un rotā ar vārītiem burkāniem, veidojot no tiem "astīti", "mutīti", "spuras

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi