Pica iii

Sastāvdaļas

  • Mīklai: 270 g miltu
  • 100 g auzu pārslu
  • 15 g rauga
  • 40 g eļļas
  • ½ tējk. cukura
  • 1 /8 l remdena piena
  • 1 tējk. sāls
  • Margarīns veidnes ieziešanai
  • Pārklājumam: 1 kārba (530 g) mizotu konservētu tomātu
  • 1 puravs
  • 200 g Mozzarella’s siera
  • 200 g vārīta šķiņķa
  • 10 – 15 ar papriku pildītu olīvu
  • Garšaugu maisījums (rozmarīns, timiāns, majorāns, baziliks)

Pagatavošana

1 min.
  1. Raugu samaisa ar cukuru un 4 ēdamk. remdena piena un atstāj uz 10 min. uzrūgt. Bļodā ber miltus un auzu pārslas, vidū veido iedobi un tajā lej rauga maisījumu. Tad pievieno taukvielas, sāls, atlikušo pienu un visu samīca mīklā. Raudzēt 15 min, tad izveltnē un liek ieziestā apaļā veidnē, veidojot ap. 2-3 cm augstas malas.
  2. Tomātus notecina un sagriež mazos gabaliņos. Nomazgātu puravu sagriež plānās šķēlēs, sieru sagriež stienīšos, šķiņķi – kubiņos. Uz picas kārto dārzeņus, šķiņķi, sieru un uz pusēm pārgrieztas olīvas. Visu pārkaisa ar garšaugu maisījumu. Cep 225 °C temperatūrā 30 minūtes. Rotā ar olas šķēlītēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi