Cūkgaļa ar pāstēti

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas fileja
  • Baltmaizes šķēles
  • Garšvielas
  • Pastēte
  • Marinēts gurķis
  • Siera sķēles

Pagatavošana

1 min.
  1. Ņem cūkgaļas fileju ( der arī vistas gaļa, ja cūkgaļa neiet pie sirds), sagriež kā karbonaadi tik mazliet biezāku - riktīgu šķēli, apkaisa ar garšvielām un apcep uz pannas. Paralēli apgrauzdē baltmaizi. Liek kārtām grauzdēto maizi, apcepto gaļu vēl siltu (karstu) apsmērē biezā slānī ar pastēti no abām pusēm. To liek uz maizes, virsū kārto marinētu gurķi vai svaigu tomātu un siera šķēli. Ideāli ja mazliet iebāž cepešplītī kamēr siers izkūst.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi