Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ātes lazanja

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Makaroniem
  • Milti 0.03 kg
  • Olas 1 gab
  • Ātes fileja 0.1 kg
  • Saldais krējums – 0.07 l
  • Tīrītas garneles – 0.05 kg
  • Tomātu mērce – 0.005 l
  • Baziliks – nedaudz
  • Pesto mērce – nedaudz
  • Siers parmezans – nedaudz
  • Cukurs - nedaudz
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. No miltiem un olām pagatavo mīklu makaroniem, izrullējam ar mīklas rulli 1.5 – 2 mm biezumam un liekam ledusskapī (iepriekš no mīklas izveidojot formu).
  2. Var izmantot arī jau gatavas lazanjas plāksnes.
  3. Ātes fileju sagriež 1 cm biezās šķēlēs un tvaicē saldajā krējumā, procesa laikā pievienojot sāli, citronu sulu, sakapātu baziliku un nedaudz cukura.
  4. Kad ātes fileja gandrīz gatava, pievienojam garneles un tvaicējam vēl pāris minūtes, bet jāuzmanās, lai garneles nepārkarst un nekļūst cietas.
  5. Kamēr āte sautējas, novāra makaronus.
  6. Kad makaroni mīksti, tos nosusina un kārto uz šķīvja kārtām – vienu kārtu makaronus un vienu kārtu ātes filejas šķēles ar saldā krējuma mērci.
  7. Tā var veidot tik lielu un augstu lazanju, kā vēlas.
  8. Dekorē ar ķiršu tomātiņiem, svaigu baziliku un pārkaisa siera skaidiņas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu zupa ar biezpiena klimpām

Rabarberu zupa ar biezpiena klimpām

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas