Salātu kokteilis ar baravikām 2

Sastāvdaļas

  • Marinētas baravikas 150 g
  • 3 ēd. karotes zaļo zirnīšu
  • Vistas fileja 120 g
  • Siers 100 g
  • Svaigi gurķi
  • Saldais krējums

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriež marinētās baravikas, salātiem pievieno zaļos zirnīšus, salmiņos sagrieztus svaigus gurķus un vistas fileju. Uz rupjas rīves sarīvē sieru un samaisa ar saputotu saldo krējumu. Kārto traukā kārtās. Putukrējuma vietā var lietot mērces:
  2. Ābolu, bumbieru vai persiku biezeni sakuļ ar 1-2 tējkaroti sarkano jāņogu sulas, un samaisa ar majonēzi, kam pievienotas franču sinepes, sāls, cukurs un dilles.
  3. 8 vārītu olu dzeltenumus izberž caur sietu, pievieno 1 glāzi ābolu biezeņa, 250 g sagrieztas sēnes, 1 glāzi majonēzes un dilles. Sāli, piparus un sinepes pievieno pēc garšas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi