Sākums > Receptes > Salāti

Salātu kokteilis ar baravikām 2

2006. gada 21. maijs
Foto: ilona Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. Sagriež marinētās baravikas, salātiem pievieno zaļos zirnīšus, salmiņos sagrieztus svaigus gurķus un vistas fileju. Uz rupjas rīves sarīvē sieru un samaisa ar saputotu saldo krējumu. Kārto traukā kārtās. Putukrējuma vietā var lietot mērces:
2. Ābolu, bumbieru vai persiku biezeni sakuļ ar 1-2 tējkaroti sarkano jāņogu sulas, un samaisa ar majonēzi, kam pievienotas franču sinepes, sāls, cukurs un dilles.
3. 8 vārītu olu dzeltenumus izberž caur sietu, pievieno 1 glāzi ābolu biezeņa, 250 g sagrieztas sēnes, 1 glāzi majonēzes un dilles. Sāli, piparus un sinepes pievieno pēc garšas.
Uz augšu