Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Ķīnas kaposti ar galu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Apmēram 350 g Ķīnas kāpostu
  • 200 g žāvētas liellopu gaļas
  • 3 apelsīni
  • 1 greifrūts
  • 125 g zilo vīnogu
  • 7 ēdamk. salātu majonēzes
  • 1 ēdamk. konjaka
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ķīnas kāpostam izgriež kacenu, lapas sagriež sloksnītēs, nomazgā un notecina. Gaļu sagriež sloksnītēs. Citrusaugļus nomizo, izņem sēklas un plēvi, savāc izdalījušos sulu. Vīnogas nomazgā, pārdala uz pusēm, izņem kauliņus. Salātu mērcei sajauc majonēzi, sulu, konjaku, sāli un svaigi maltus piparus. Salātus kārto salātu traukā un pārlej ar mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas