Franču salāti 2

Sastāvdaļas

  • 2 ēd.k. auzu pārslas
  • 6 ēd.k. auksts vārīts ūdens
  • 3 ēd.k. vārīta piena
  • 1 tējk. medus vai cukura
  • 1 sarīvēts ābols
  • 1 citrons

Pagatavošana

1 min.
  1. 2 ēd.k auzu pārslas aplej ar 6 ēd.k. auksta vārīta ūdens un atstāj uz stundu.
  2. Pēc tam pievieno 3 ēd.k. vārīta piena, 1 tējk. medus vai cukura, sarīvētu lielu ābolu un viena citrona sulu!!!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi