Biezpiena sacepums ar rozīnēm

3 1
Biezpiena sacepums ar rozīnēm
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 300 g biezpiena
  • 1/2 glāze/s rozīņu
  • 150 g sviesta
  • 3 olas
  • 3 ēd. k. miltu
  • 1 ēd. k. cukura
  • 1 tējk. cepamā pulvera

Pagatavošana

75 min.
  1. Biezpienu ar karoti saspaida, lai nebūtu tik kunkuļains.
  2. Pievieno cukuru, rozīnes, sviestu un kārtīgi samaisa.
  3. Olas sakuļ un samaisa ar miltiem un cepamo pulveri.
  4. Abas sajauktās masas savieno un maisa, kamēr iegūta ne pārāk šķidra mīklas masa (vajadzības gadījumā jāpievieno vēl milti).
  5. Ieliek mīklu formā. Cep apmēram stundu.
    Pasniegt var arī pārlietu ar ķīseli.

    Lai labi garšo!
    Ieliek mīklu formā. Cep apmēram stundu. 
Pasniegt var arī p...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Katrīna 2012. gada 24. novembris 18:30
Nudien 3 glāzes miltu ir par daudz, pilnīgi pietiek ar 2-3 ēdamkarotēm miltu. Kā arī 150-200 g. sviesta. Pārējais itkā būtu kārtībā.
Evija 2010. gada 2. oktobris 17:09
Atrodoties anglijá izdonáju iepriecinát draugus ar kadu Latvijas gardumu, paldies par recepti, viss sanaca loti labi :)
Sandra Vēvere 2010. gada 29. jūlijs 15:02
Tur gadījumā 3 glāžu miltu vietā nav 3 karotes miltu? Es izcepu ar 3 karotēm (vajadzības gadījumā var pielikt vēl pāris karotes) un varēju gan atsevišķi samaisīt, gan izveidojās vajadzīgā biezuma masa gan sanāca garšīgs,

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize