Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildita omāra aste

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 8 omāru astes
  • 2 glāzes sausas rīvmaizes
  • 250 g sviesta
  • 2 tējkarotes Vorčesteršīras mērces
  • 1 /8 tējkarotes sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzkarsē krāsni līdz 180°C. Izņem gaļu no vārītām omāru astēm un sajauc ar sausu rīvmaizi, sviestu, Vorčesteršīras mērci un sāli. Astes piepilda ar pildījumu. Novieto uz cepešpannas, kas izklāta ar foliju, un pārloka folijas malas pār pildītajām astēm. Cep 50 minūtes, pasniedz karstas.
  2. Paredzēts 8 porcijām.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas