Pildita omāra aste

Sastāvdaļas

  • 8 omāru astes
  • 2 glāzes sausas rīvmaizes
  • 250 g sviesta
  • 2 tējkarotes Vorčesteršīras mērces
  • 1 /8 tējkarotes sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzkarsē krāsni līdz 180°C. Izņem gaļu no vārītām omāru astēm un sajauc ar sausu rīvmaizi, sviestu, Vorčesteršīras mērci un sāli. Astes piepilda ar pildījumu. Novieto uz cepešpannas, kas izklāta ar foliju, un pārloka folijas malas pār pildītajām astēm. Cep 50 minūtes, pasniedz karstas.
  2. Paredzēts 8 porcijām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi