Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Krabju kūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 lielas olas, baltums atdalīts no dzeltenuma
  • 1 ½ glāze krabja gaļas, sagriezta smalkās šķēlītēs
  • 1 glāze sadrupinātu sāļo krekeru
  • 1 glāze izkausēta sviesta
  • 2 tējkarotes citronu sulas
  • 1 tējkarote sakapātu zaļo saldo piparu
  • 1 tējkarote sakapātu seleriju
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzsilda krāsni līdz 200°F. Ietauko 8 kūku formiņas un noliek malā. Vidēja lieluma traukā saputo olu dzeltenumus. Pievieno krabjus, krekerus, sviestu, citrona sulu, saldos piparus un seleriju, rūpīgi sajauc. Citā traukā ar elektrisko mikseri ar vidēju ātrumu saputo olu baltumus, līdz tie paliek stingri. Iecilā krabju maisījumā. Ar karoti ieliek maisījumu kūku formiņās. Cepešpannā, kas piepildīta ar karstu ūdeni, cep 25 minūtes, vai, kamēr sacietē. Pasniedz kopā ar garšvielām aromatizētu majonēzi vai aïoli mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas