Krabju kūka

Sastāvdaļas

  • 3 lielas olas, baltums atdalīts no dzeltenuma
  • 1 ½ glāze krabja gaļas, sagriezta smalkās šķēlītēs
  • 1 glāze sadrupinātu sāļo krekeru
  • 1 glāze izkausēta sviesta
  • 2 tējkarotes citronu sulas
  • 1 tējkarote sakapātu zaļo saldo piparu
  • 1 tējkarote sakapātu seleriju

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzsilda krāsni līdz 200°F. Ietauko 8 kūku formiņas un noliek malā. Vidēja lieluma traukā saputo olu dzeltenumus. Pievieno krabjus, krekerus, sviestu, citrona sulu, saldos piparus un seleriju, rūpīgi sajauc. Citā traukā ar elektrisko mikseri ar vidēju ātrumu saputo olu baltumus, līdz tie paliek stingri. Iecilā krabju maisījumā. Ar karoti ieliek maisījumu kūku formiņās. Cepešpannā, kas piepildīta ar karstu ūdeni, cep 25 minūtes, vai, kamēr sacietē. Pasniedz kopā ar garšvielām aromatizētu majonēzi vai aïoli mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi