Tīnas ābolkūka 2 2

Sastāvdaļas

  • 100 g sviesta vai margarīna
  • 175 g cukura
  • 1 ola
  • 130 g kviešu miltu
  • 6 - 8 āboli

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu vai margarīnu saputo ar cukuru. Pievieno olu un miltus. Kārtīgi samaisa (var arī ar mikseri). Ābolus nomizo un sgariež šķēlītēs. Nedaudz ietauko cepamo formu. Formas apakšā liek ābolu šķēlītes un virsū sadrupina mīklu. ābolkūku cep cepeškrāsns apakšējā nodalījumā 200 grādos 20 - 25 minūtes. Pasniedz ar putukrējumu, skābo krejumu vai vaniļas mērci

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi