Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pupiņu un desas sautējums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 750 g kartupeļu ( apm. 6-7 gab)
  • 1 dzeltena paprika
  • 1 sarkanā paprika
  • 200 g dŗzeņu buljona ( kubiņš + ūdens)
  • 1 tējk. sāls
  • 200 g mednieku desiņas
  • 400 g konservēto brūno vai balto pupiņ
  • Kajēnas
  • Pipari
  • Pētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Kartpueļus nomizo un sagriež šķēlītēs.
  2. Kartupeļu šķēles liek katlā.
  3. Paprikas noskalo, izņem sēkliņas.
  4. Mīkstumu sagriež biezās sloksnēs.
  5. Papriku pievieno kartupeļiem katliņā.
  6. Pielej dārzeņu buljonu un vajadzības gadījumā uzkaisa nadaudz sāls.
  7. Vāra apmēram 15 minūtes.
  8. Desiņas sagriež 2 cm biezās šķēlītēs un kopā ar pupiņāmpievieno sautējumam.
  9. Uzkaisa šķipsniņu kajēnas piparu.
  10. Ēdienu uzkarsē.
  11. Sautējumam uzkaisa sasmalcinātus pētersīļus.
  12. Sautējumu pasniedz ar graudu maizi vai saldskābmaizi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Mandeļu kēksiņi

Mandeļu kēksiņi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas