Pupiņu un desas sautējums

Sastāvdaļas

  • 750 g kartupeļu ( apm. 6-7 gab)
  • 1 dzeltena paprika
  • 1 sarkanā paprika
  • 200 g dŗzeņu buljona ( kubiņš + ūdens)
  • 1 tējk. sāls
  • 200 g mednieku desiņas
  • 400 g konservēto brūno vai balto pupiņ
  • Kajēnas
  • Pipari
  • Pētersīļi

Pagatavošana

30 min.
  1. Kartpueļus nomizo un sagriež šķēlītēs.
  2. Kartupeļu šķēles liek katlā.
  3. Paprikas noskalo, izņem sēkliņas.
  4. Mīkstumu sagriež biezās sloksnēs.
  5. Papriku pievieno kartupeļiem katliņā.
  6. Pielej dārzeņu buljonu un vajadzības gadījumā uzkaisa nadaudz sāls.
  7. Vāra apmēram 15 minūtes.
  8. Desiņas sagriež 2 cm biezās šķēlītēs un kopā ar pupiņāmpievieno sautējumam.
  9. Uzkaisa šķipsniņu kajēnas piparu.
  10. Ēdienu uzkarsē.
  11. Sautējumam uzkaisa sasmalcinātus pētersīļus.
  12. Sautējumu pasniedz ar graudu maizi vai saldskābmaizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi