Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pupiņu un desas sautējums

2006. gada 20. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
30 min
1. Kartpueļus nomizo un sagriež šķēlītēs.
2. Kartupeļu šķēles liek katlā.
3. Paprikas noskalo, izņem sēkliņas.
4. Mīkstumu sagriež biezās sloksnēs.
5. Papriku pievieno kartupeļiem katliņā.
6. Pielej dārzeņu buljonu un vajadzības gadījumā uzkaisa nadaudz sāls.
7. Vāra apmēram 15 minūtes.
8. Desiņas sagriež 2 cm biezās šķēlītēs un kopā ar pupiņāmpievieno sautējumam.
9. Uzkaisa šķipsniņu kajēnas piparu.
10. Ēdienu uzkarsē.
11. Sautējumam uzkaisa sasmalcinātus pētersīļus.
12. Sautējumu pasniedz ar graudu maizi vai saldskābmaizi.
Uz augšu