Šampinjoni uz selerijas šķēlēm

Sastāvdaļas

  • 500 g selerijas saknes
  • Ūdens
  • Sāls
  • 150 g svaigu šampinjonu
  • 100 g kausēta siera bez garšvielām
  • 1 -2 ķiploku daiviņas
  • 2 -3 ēd.k. sasmalcinātu pētersīļu
  • 1 ēd.k. kārveles
  • Ola
  • Sāls
  • ¼ tējk. oregano
  • ¼ tējk. timiāna
  • ¼ tējk. maltu melno piparu

Pagatavošana

1 min.
  1. Selerijas ar suku notīra zem tekošā ūdens.
  2. Sagriež centimetru biezās šķēlēs (8-10), nogriež miziņas.
  3. Selerijas vāra mazsālītā ūdenī, līdz tās gatavas.
  4. Notecina un liek cepešpannā vai cepamajā traukā.
  5. Sēnes notīra un noskalo.
  6. Sagriež palielos gabaliņos un liek uz seleriju šķēlītēm.
  7. Kausēto sieru samaisa ar izspiestu ķiploku, pētersīļiem, kārveli un olu.
  8. Ja vajadzīgs pievieno sāli.
  9. Mērcei pievieno oregano, timiānu un melnos piparus.
  10. Ar karoti liek uz seleriju šķēlītēm.
  11. Ēdienu cep krāsnī 250 grādu temperatūrā, līdz siers ir izkusis un ieguvis skaistu krāsu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi