3. Gludā, biezā, viendabīgā massā samaisa marcipānu, pūdercukuru un olu baltumus. Iegūto massu, ar karoti liek uz plātīm, izveidojot apaļus cepumus. Jāraugās, lai starp cepumiem paliek brīva vieta. Katru cepumu pārkaisa ar mandelēm un cep līdz tie kļūst zeltaini brūni. Kad cepumi gatavi, tiem ļauj padzist 5 minūtes uz plātīm.
4. Nelielā tērauda katliņā ielej saldo krējumu, pieliek sviestu un apelsīna miziņu. Massu uz nelielas uguns uzkarsē, līdz tā sāk vārīties. Tad pieber balto šokolādi, samaisa, lai massa būtu viendabīga. Noņem katliņu no uguns un ļauj massai padzist 15 minūtes, lai tā sabiezētu.
5. Pilnīgi atdzisuša cepuma plakano pusi apziež ar nelielu daudzumu šokolādes krēma. Virsū liek otru cepumu - arī ar plakano pusi pret krēmu.
6. Pirms pasniegšanas cepumus var pārkaisīt ar pūdercukuru.