Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Apcepta tunzivs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g tunzivs filejas
  • 1 ēdamkarote japāņu piparu – Tagarashi shichimi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Apkaisa tunzivs fileju ar pipariem, satin plēvē, cieši saritina.
  2. Uz karstas pannas strauji apcep tunzivi.
  3. -Lai atdzesētu, glabā ledusskapī līdz pasniegšanai.
  4. -Pirms pasniegšanas sagriež zivi plānās šķēlēs (apmēram 5 milimetrus biezās).
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas