Apcepta tunzivs

Sastāvdaļas

  • 200 g tunzivs filejas
  • 1 ēdamkarote japāņu piparu – Tagarashi shichimi

Pagatavošana

1 min.
  1. Apkaisa tunzivs fileju ar pipariem, satin plēvē, cieši saritina.
  2. Uz karstas pannas strauji apcep tunzivi.
  3. -Lai atdzesētu, glabā ledusskapī līdz pasniegšanai.
  4. -Pirms pasniegšanas sagriež zivi plānās šķēlēs (apmēram 5 milimetrus biezās).

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi