Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Tunzivs tartars ar paipalas olu

Tunzivs tartars ar paipalas olu

FOTO: Depositphotos.com

Šī ēdiena labās garšas atslēga ir servējamā šķīvja atdzesēšana un tartara atdzesēšana, ieteicams, līdz temperatūrai, kad uz virsmas sāk veidoties tikko pamanāma ledus kārtiņa.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 240 g tunzivs filejas
  • 2 tējk. smalki sakapātu sīpolu
  • 1 tējk. smalki sarīvēta ķiploka
  • 4 paipalas olas
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sakapā tunzivi, cik smalki vien iespējams, un izliek plānā kārtā uz šķīvja.
  2. Tad šķīvi liek ledusskapī uz 10–15 minūtēm.
  3. Izņem tunzivi no ledusskapja un samaisa ar sīpoliem un ķiplokiem.
  4. Liek masu 5 cm diametra metāla veidnītēs, katru apgāztā veidā – uz atdzesēta servējamā šķīvja un tad noņem formiņu.
  5. Virsū liek paipalas olas dzeltenumu. Pasniedz tūlīt, lai pasniegšana skaistāka - šķīvi dekorē ar zaļumiem.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas