Žāvētu augļu ķīselis ar klimpām

Sastāvdaļas

  • Ūdens
  • Cukurs
  • Kartupeļu ciete
  • Žāvēti augļi
  • Kartupeļu milti
  • 1 ola
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzvāra žāvētu augļu ķīseli.
  2. Dažas minūtes pirms vārīšanās sākuma tam pievieno klimpas.
  3. Klimpas gatavo sekojoši: traukā ieber miltus, pievieno olu, cukuru un sāli pēc garšas.
  4. Visu rūpīgi samaisa.
  5. Vārošā ķīselī ar tējkaroti liek klimpu mīklu.
  6. Jo mazākas izdodas klimpas, jo garšīgāks būs ķīselis.
  7. Vāra kādas 2 minūtes, tad noceļ no uguns. Pirms pasniegšanas galdā ķīselim kādu laiku jāpastāv, lai klimpas ievilktos.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi