Rudzu maizes sacepums ar augļu biezeni

Sastāvdaļas

  • 200 gr rīvētas rudzu maizes
  • 2 ēdamkarotes sviesta un 1 – margarīna
  • ½ glāzes augļu biezeņa
  • 1 ēdamkarote sausiņu
  • 1 – 2 ēdamkarotes cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Sarīvē rudzu maizes mīkstumu un apcep to margarīnā vai sviestā.
  2. Pievieno tam augļu biezeni, visu samaisa un liek dziļā, ar margarīnu ieziestā veidnē, kurā iekaisīta rīvmaize.
  3. Pīrāgam uzber cukuru un cep to cepeškrāsnī, līdz izveidojas gaiši dzeltena virskārta.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi