Asuškas

Sastāvdaļas

  • 1 kg biezpiena
  • 250 gr rūgušpiena
  • 2 – 3 olas
  • 300 gr miltu
  • Pus tējkarotes sodas
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • Šķipsna sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Biezpienam pievieno olas un rūgušpienu, kurā jau ir ielikta soda, sāls un cukurs.
  2. Visu kārtīgi samaisa un iegūtajai masai pievieno miltus.
  3. Mīklu izmīca un izveltnē uz dēļa, sagriež rombiņos un liek cepties uz sausas, karstas pannas.
  4. Apcep gaiši brūnas.
  5. Lai asuškas būtu garšīgākas, tās pirms pasniegšanas parasti uzsilda svaiga krējuma un sviesta mērcē.

Komentāri

anzelika poznaka 2015. gada 8. novembris 14:14
Mana baba vinas sauca par suskam. Cepa uz plitps virsas.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi