Ātrā bumbieru kuka

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 100 gr miltu
  • 100 gr cukura
  • 100 gr mīksta sviesta
  • 2 ēd.kar.kakao
  • 2 tējk.cepampulvera
  • 100 gr lazdu riekstu(var ari valriekstus)
  • 2 nomizoti, smalkas šķēlītēs sagriezti bumbieri

Pagatavošana

1 min.
  1. .Saputo olu baltumus kamēr stīvi, tad pamzām pievieno cukuru un turpini putot, tad pievieno olu dzeltenumus, un pēc neilga mirkļa arī mīksto sviestu, turpinot putot, kamēr masa viendabīga.
  2. Iesijā miklā kakao, miltus, un cepamo pulveri un pievieno riekstus un bumbierus, un visu samaisi ar karoti, bet ne ar mikseri.
  3. Iesmērētā cepamā pannā (ca.20X30 cm)ielej mīklu un cep 180C kādas 25-30 min.
  4. Atdzesā, sagriež šķēlītēs un pirms pasniegšanas vari pārkaisīt ar pūdercukuru

Komentāri

inese 2010. gada 8. novembris 16:39
garda kuka namm,namm.man garso si kuka . es biesi vinu cepu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi