Radziņi ar vīnes desiņām

Sastāvdaļas

  • 250 g makaronu radziņi
  • 250 g tomātu
  • 200 g brinzas
  • 1 ēdamkarote augu eļļas
  • 1 ēdamkarote maltu sarkano piparu
  • 1 saldais sarkanais pipars
  • 4 Vīnes desiņas
  • 100 ml dārzeņu buljona
  • 120 ml ābolu etiķa
  • ½ tējkarote cukura
  • 4 ēdamkarotes majonēzes
  • Loki
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Makaronus izvāra sāļā ūdenī, noskalo aukstā ūdenī un sajauc ar augu eļļu.
  2. Tomātus sagriež uz pusēm.
  3. Saldo piparu, brinzu, lokus un Vīnes desiņas sagriež mazos gabaliņos.
  4. Buljonu saputo ar etiķi, cukuru, sāli un pipariem, samaisa ar majonēzi.
  5. Radziņus samaisa ar sagrieztajiem dārzeņiem un Vīnes desiņām, pārkaisa ar maltiem pipariem.
  6. Maisījumu pārlej ar marinādi, patur 15 minūtes, pārkaisa ar lokiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi