Siera spirāles

Sastāvdaļas

  • 350 g miltu
  • 125 g sviesta
  • 20 g cukura
  • 25 g rauga
  • 1 /8 l remdena piena
  • 2 olu dzeltenumi
  • 1 tējkar. sāls
  • 100 g siera

Pagatavošana

1 min.
  1. Miltu izsijā, pievieno raugu, sviestu, sāli, pienu, cukuru un samīca.
  2. Mīklu mīca tik ilgi, līdz tā nelīp pie rokām.
  3. Saveļ mīklas bumbu un novieto uz 30–40 min. siltā vietā.
  4. No mīklas izveltnē taisnstūri 0,5 cm biezumā.
  5. Pusi no mīklas pārsmērē ar olas dzeltenumu, pārkaisa ar rīvētu sieru, tad pārklāj ar otru mīklas daļu.
  6. Pēc tam šo mīklu vēlreiz izveltnē apmēram 0,5 cm biezumā, pārsmērē ar olu un sagriež 2 cm biezas strēmelēs.
  7. No mīklas strēmelēm satin spirāles un ar atstarpēm (lai būtu vieta uzrūgt) liek uz plāts.
  8. Cep cepeškrāsnī 200–250 °C 15–20 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi