Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Siera spirāles

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 350 g miltu
  • 125 g sviesta
  • 20 g cukura
  • 25 g rauga
  • 1 /8 l remdena piena
  • 2 olu dzeltenumi
  • 1 tējkar. sāls
  • 100 g siera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Miltu izsijā, pievieno raugu, sviestu, sāli, pienu, cukuru un samīca.
  2. Mīklu mīca tik ilgi, līdz tā nelīp pie rokām.
  3. Saveļ mīklas bumbu un novieto uz 30–40 min. siltā vietā.
  4. No mīklas izveltnē taisnstūri 0,5 cm biezumā.
  5. Pusi no mīklas pārsmērē ar olas dzeltenumu, pārkaisa ar rīvētu sieru, tad pārklāj ar otru mīklas daļu.
  6. Pēc tam šo mīklu vēlreiz izveltnē apmēram 0,5 cm biezumā, pārsmērē ar olu un sagriež 2 cm biezas strēmelēs.
  7. No mīklas strēmelēm satin spirāles un ar atstarpēm (lai būtu vieta uzrūgt) liek uz plāts.
  8. Cep cepeškrāsnī 200–250 °C 15–20 minūtes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas