Makaroni ar vistas gaļu un kariju

Sastāvdaļas

  • 450 g vistas filejas
  • 350 g makaronu
  • 1 glāze/s skābā krējuma
  • 1 glāze/s vistas buljona
  • 5 tomāti
  • 1 ēd. k. karija
  • 3 ēd. k. miltu
  • 150 g sēņu
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 1 sīpols
  • 1 saldais pipars
  • 3 ēd. k. eļļas

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas fileju sagriež gabaliņos un sakarsētā eļļā apcep tad noņem no pannas un turpina cept sagrieztus sīpolus, ķiplokus, piparu un sēnes.
  2. Kad visas sastāvdaļas ir apceptas, pievieno miltus un kariju.
  3. Visu pacep vēl pāris minūtes, tad pievieno sagrieztus tomātus un turpina cepšanu apmēram 5 minūtes, tad pielej buljonu un skābo krējumu un vāra, kamēr šķidrums sabiezē.
  4. Makaronus vāra sālsūdenī gatavus. Uz šķīvja liek makaronus, pārlej ar mērci.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ieva 2011. gada 13. jūlijs 17:30
Ļoti garšīgi! Es gan pieliku vairāk karija, nekā receptē prasīts..

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi