Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Makaroni ar vistas gaļu un kariju

Makaroni ar vistas gaļu un kariju

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 450 g vistas fileju
  • 350 g makaronu
  • 1 glāze/s skābā krējuma
  • 1 glāze/s vistas buljona
  • 5 tomāti
  • 1 ēd. k. karija
  • 3 ēd. k. miltu
  • 150 g sēņu
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 1 sīpols
  • 1 saldais pipars
  • 3 ēd. k. eļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas fileju sagriež gabaliņos un sakarsētā eļļā apcep tad noņem no pannas un turpina cept sagrieztus sīpolus, ķiplokus, piparu un sēnes.
  2. Kad visas sastāvdaļas ir apceptas, pievieno miltus un kariju.
  3. Visu pacep vēl pāris minūtes, tad pievieno sagrieztus tomātus un turpina cepšanu apmēram 5 minūtes, tad pielej buljonu un skābo krējumu un vāra, kamēr šķidrums sabiezē.
  4. Makaronus vāra sālsūdenī gatavus. Uz šķīvja liek makaronus, pārlej ar mērci.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķiršu tarte

Ķiršu tarte

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas