Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Āboli ar putnu gaļu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 8 āboli
  • 400 g vārītas vai ceptas putnu gaļas
  • 2 ēd.k. krējuma mērces
  • 2 ēd.k. sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Āboliem izdobj vidu, sīkus putnu gaļus gabaliņus sajauc ar biezu krējuma mērci, pilda ābolos, kārto ugunsdrošā stikla veidnē, pārliek ar sviesta piciņām. Cep cepeškrāsnī.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas