Siera pasta

Sastāvdaļas

  • 100 g Čederas siera
  • 100 g Ementāles siera
  • 50 g rīvēta Parmas siera
  • 50 g Fetas siera
  • 50 g sviesta
  • 1 ēd. k. portvīna
  • 1 ēd. k. ķimeņu

Pagatavošana

10 min.
  1. Č. un E. sieru sagriež nelielos gabaliņos un kopā ar Parmas sieru, fetas sieru, sviestu un potrvīnu liek virtuves kombainā.
  2. Darbina dažas minūtes, līdz izveidojās viendabīga masa.
  3. Pieber ķimenes un vēl uz brīdi iedarbina motoru.
  4. Siera pastu uzglabā vēsumā, taču pāris stundas pirms pasniegšanas to ieteicams paturēt istabas temperatūrā.

    Lai izdodas!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Cukers 2012. gada 22. februāris 13:24
Labs. Un labu un diezgan lētu portvīnu pirku te www.viavino.lv

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi