Biskvīta torte

Sastāvdaļas

  • Biezpiena, 200 - 250 ml saldais krējums, saldeetas bet atkauseetas svaigas avenes (zemenes) (kādi 100 - 200 g), želatīns, cukurs, vanilīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Vienīgais pirms smērēšanas starp biskvītiem atdzesēju vispirms masu vienu pašu, jo savaadāk masa ir ļoti šķidra un viss iztek ārā. Visērtāk - ja uz kādu laiciņu ieliek saldētavā - tikai nedrīkst aizmirst!
  2. Biskvītu liek 3 kārtās - bet virsū uzlēj šokolādes glazūru.

Komentāri

Anda 2012. gada 28. oktobris 14:03
http://www.mammamuntetiem.lv/articles/8700/biskvita-torte-ar-putukrejumu/
Sarmite 2010. gada 7. oktobris 21:54
Es pieļauju, ka tiek izmantotas gatavās biskvīta plāksnes, kas pārdodas veikalā! Tikai pildījumu var vaŗiēt!!!
I v e t a 2010. gada 9. septembris 11:11
Kas tā par recepti? ļoti izsmeļoša pagatvaošana. Neko no šīs receptes pagatavošanas es nesaprotu. Kas par masu-kā pagatavo?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi