"vecrīgas" 2

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • Glāze ūdens
  • 100 g sviesta
  • Glāze miltu
  • 4 olas
  • Pildījumam
  • 0.5 litri saldā krējuma
  • 0.5 kg biezpiena
  • Cukurs un vanilīncukurs pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Katliņā ielej ūdeni, uzvāra.
  2. Verdošā ūdenī ieliek sviestu.
  3. Kad sviests izkusis, nenoņemot no uguns, sviesta un ūdens maisījumā iemaisa miltus.
  4. Katlu noņem no uguns un 7 minūtes atdzesē.
  5. Mīklai pievieno pa vienai olai, mīklu nepārtraukti putojot.
  6. Uz cepešpannas liek mīklas piciņas.
  7. Cep sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 25min, pirmās 15min cepeškrāsni NEDRĪKST VIRINĀT!
  8. Izcepušās kūciņas atdzesē, tikmēr saputo biezpienu ar saldo krējumu un cukuru/vanilīncukuru vai tikai saldo krējumu ar cukuru/vanilīncukuru.
  9. Katrai kūciņai nogriež virsiņu, iepilda pildījumu un uzliek atpakaļ nogriezto virsiņu

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi