Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Baklažānu uzkoda

Baklažānu uzkoda

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 baklažāns
  • 2 tomāti
  • 5 šampinjoni
  • 150 g siera
  • 2 vārītas olas olas
  • Majonēze
  • Garšvielas pēc izvēles
  • Olīveļļa cepšanai
  • Pētersīļi pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Baklažānus sagriež gareniskās, vidēji plānās šķēlēs, apcep eļļā un uzkaisa sāli.
  2. Sagriež smalki tomātus un šampinjonus. Olas un sieru sarīvē Samaisa kopā tomātus, šampinjonus olas un daļu siera ar majonēzi un garšvielām.
  3. Uz baklažāna šķēlēm uzliek pildījumu un aizrulē ciet. Virsū uzkaisa sieru un liek cepeškrāsnī. Cep ~5 minūtes, kamēr izkūst siers. Ēd siltu, dekorētu ar pētersīļa lapiņām.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas