Baklažānu uzkoda

Baklažānu uzkoda
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 baklažāns
  • 2 tomāti
  • 5 šampinjoni
  • 150 g siera
  • 2 vārītas olas olas
  • Majonēze
  • Garšvielas pēc izvēles
  • Olīveļļa cepšanai
  • Pētersīļi pasniegšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Baklažānus sagriež gareniskās, vidēji plānās šķēlēs, apcep eļļā un uzkaisa sāli.
  2. Sagriež smalki tomātus un šampinjonus. Olas un sieru sarīvē Samaisa kopā tomātus, šampinjonus olas un daļu siera ar majonēzi un garšvielām.
  3. Uz baklažāna šķēlēm uzliek pildījumu un aizrulē ciet. Virsū uzkaisa sieru un liek cepeškrāsnī. Cep ~5 minūtes, kamēr izkūst siers. Ēd siltu, dekorētu ar pētersīļa lapiņām.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi