-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Kartupeļu un burkānu sautējums ar cūkgaļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1.5 kg kartupeļu
-
500 g burkānu
-
500 g cauraugušas svaigas cūkgaļas
-
Nedaudz ķiploka
-
2 lauru lapas
-
Smalkie pipari melnie
-
Sāls
-
Dilles pārkaisīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
60 min.
-
Gaļu sagriež kubiņos apmēram kā gulašam, drusku apcep uz pannas.
-
Pieliek klāt sagrieztus sīpolus, ķiplokus.
-
Pa to laiku liek vārīties nomizotus un sagrieztus burkānus. Katlā pievienu uzreiz lauru lapas un garšvielas.
-
Gaļu cep, kamēr apcepusies brūna, tad liek sautējamā katlā visu kopā ar daiviņās sagrieztiem kartupeļiem.
-
Pievieno ūdeni tā, lai tiktu nosegts katliņa saturs. Sautē uz lēnas uguns, ik pa laikam apmaisot un vaktējot, lai nebeidzās ūdens un nepiedeg.
-
Ar ūdens daudzumu var variēt - jo vairāk ūdens, jo šķidrāks sautējums.
-
Pasniedzot pārkaisa ar svaigām vai saldētām dillēm, tās piešķirs svaigu aromātu.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs