Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu un burkānu sautējums ar cūkgaļu

2005. gada 23. aprīlis
Foto: Depositphotos
Pagatavošana
60 min
1. Gaļu sagriež kubiņos apmēram kā gulašam, drusku apcep uz pannas.
2. Pieliek klāt sagrieztus sīpolus, ķiplokus.
3. Pa to laiku liek vārīties nomizotus un sagrieztus burkānus. Katlā pievienu uzreiz lauru lapas un garšvielas.
4. Gaļu cep, kamēr apcepusies brūna, tad liek sautējamā katlā visu kopā ar daiviņās sagrieztiem kartupeļiem.
5. Pievieno ūdeni tā, lai tiktu nosegts katliņa saturs. Sautē uz lēnas uguns, ik pa laikam apmaisot un vaktējot, lai nebeidzās ūdens un nepiedeg.
6. Ar ūdens daudzumu var variēt - jo vairāk ūdens, jo šķidrāks sautējums.
7. Pasniedzot pārkaisa ar svaigām vai saldētām dillēm, tās piešķirs svaigu aromātu.
8. Labu apetīti!
Uz augšu