Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu un burkānu sautējums ar cūkgaļu

Kartupeļu un burkānu sautējums ar cūkgaļu

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg kartupeļu
  • 500 g burkānu
  • 500 g cauraugušas svaigas cūkgaļas
  • Nedaudz ķiploka
  • 2 lauru lapas
  • Smalkie pipari melnie
  • Sāls
  • Dilles pārkaisīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Gaļu sagriež kubiņos apmēram kā gulašam, drusku apcep uz pannas.
  2. Pieliek klāt sagrieztus sīpolus, ķiplokus.
  3. Pa to laiku liek vārīties nomizotus un sagrieztus burkānus. Katlā pievienu uzreiz lauru lapas un garšvielas.
  4. Gaļu cep, kamēr apcepusies brūna, tad liek sautējamā katlā visu kopā ar daiviņās sagrieztiem kartupeļiem.
  5. Pievieno ūdeni tā, lai tiktu nosegts katliņa saturs. Sautē uz lēnas uguns, ik pa laikam apmaisot un vaktējot, lai nebeidzās ūdens un nepiedeg.
  6. Ar ūdens daudzumu var variēt - jo vairāk ūdens, jo šķidrāks sautējums.
  7. Pasniedzot pārkaisa ar svaigām vai saldētām dillēm, tās piešķirs svaigu aromātu.
  8. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas