Pikantā sēņu zupa 2

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Austersēnes vai šitaki sēnes
  • Vai šampinjoni 200 g
  • Sīpoli 100 g
  • Sviests 60 g
  • Marinēti gurķi 100 g
  • Tomātu biezenis 50 g
  • Svaigi tomāti 50 g
  • Olīvas 50 g
  • Sāls (citronsāls)
  • Baltie pipari, malti
  • Pētersīļu, diļļu zaļumi 10 g
  • Krējums 60 g

Pagatavošana

1 min.
  1. Sēnes nomazgā, noplaucē, sagriež salmiņos un sviestā viegli apcep.
  2. Marinētiem gurķiem notīra mizu, izņem sēklotni (lielajiem), sagriež mazās šķēlītēs, liek katliņā, uzlej nedaudz ūdens un tvaiko līdz gatavībai.
  3. Sīpolus sagriež salmiņos, uz pannas sviestā viegli apcep, līdz tie kļūst caurspīdīgi, tad pievieno tomātu biezeni un vēl nedaudz pakarsē.
  4. Katliņā ielej 800 g ūdens un uzvāra, pieliek apceptas sēnes, sīpolus, arī daļiņās sagrieztus svaigus tomātus, tvaikotus gurķus, uzvāra.
  5. Beigās zupai pieliek garšvielas, olīvas un pasniedz ar krējumu un zaļumiem

Komentāri

Maira 2013. gada 8. septembris 09:29
Es to visu vāru zivs buljonā un pievienoju klāt vārītu zivs gaļu. nelieku tomāru biezeni,bet lieku uz 2 litriem zupas 0.5 litru burciņu tomātu mērci/vajag tiešām ļoti daudz,tikai tad ir garšīgi/Iznāk zivju soļanka ar sēnēm
ieva 2011. gada 28. novembris 13:03
SĒNES VAR TAISĪT KAM GARŠO IEVA KERLA
SĒNES IR VESELĪGAS UN GARŠĪGAS

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi