Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Pikantā sēņu zupa 2

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Austersēnes vai šitaki sēnes
  • Vai šampinjoni 200 g
  • Sīpoli 100 g
  • Sviests 60 g
  • Marinēti gurķi 100 g
  • Tomātu biezenis 50 g
  • Svaigi tomāti 50 g
  • Olīvas 50 g
  • Sāls (citronsāls)
  • Baltie pipari, malti
  • Pētersīļu, diļļu zaļumi 10 g
  • Krējums 60 g
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sēnes nomazgā, noplaucē, sagriež salmiņos un sviestā viegli apcep.
  2. Marinētiem gurķiem notīra mizu, izņem sēklotni (lielajiem), sagriež mazās šķēlītēs, liek katliņā, uzlej nedaudz ūdens un tvaiko līdz gatavībai.
  3. Sīpolus sagriež salmiņos, uz pannas sviestā viegli apcep, līdz tie kļūst caurspīdīgi, tad pievieno tomātu biezeni un vēl nedaudz pakarsē.
  4. Katliņā ielej 800 g ūdens un uzvāra, pieliek apceptas sēnes, sīpolus, arī daļiņās sagrieztus svaigus tomātus, tvaikotus gurķus, uzvāra.
  5. Beigās zupai pieliek garšvielas, olīvas un pasniedz ar krējumu un zaļumiem
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas