Gaļas okroška

Sastāvdaļas

  • Rupjmaizes kvass 350 gr.,cepetis(var šķiņķi)75gr.,svaigi gurķi 50gr.,1 ola,sipolu loki,dilles,skabs krējums,cukurs,sals,sinepes

Pagatavošana

1 min.
  1. Kvasam pievieno skābo krējumu,cukuru,sinepes,sali,samaisa,pagaršo.Pēc tam pievieno sagrieztu cepeti svaigus gurķus,sagrieztu olu,lociņjus,dilles.Kvasa vietā var ņemt paniņjas vai rūgušpienu.Patur kādu laiku ledusskapi,karstā laikā jo aukstāka zupa,jo labāk

Komentāri

Otto 2011. gada 18. augusts 20:18
Okrošku iepazinu ar kvasu 1956. Maskavā Citas nezinu!
Baiba 2010. gada 1. jūlijs 08:01
Vai tas ir ēdams. Izskatās pēc cūkēdiena. :(

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi