Vistas frikadeļu zupa

4 1
Vistas frikadeļu zupa
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 2.5 l ūdens
  • 1 burkāns
  • 3 kartupeļi
  • Garšvielu maisījums zupām
  • 1 lauru lapa
  • Pipari
  • Sāls, ja nepieciešams
  • Pētersīļi pasiegšanai
  • Frikadelēm:
  • 400 g maltas vistas gaļas
  • 1 ola
  • Nedaudz rīvmaizes
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

60 min.
  1. Frikadelēm: pie maltās gaļas klāt piejauc sakultu olu, rīvmaizi (lai gaļa labāk turētos kopā), sāli un piparus (pēc garšas). Ar ūdenī samitrinātām rokām veido bumbiņveida frikadeles.
  2. Ūdenī no sākuma liek vārīties kubiņās sagrieztus burkānus (jo tie ilgāk vārās).
  3. Tad sagriež kubiņos kartupeļus un liek klāt, pieliek garšvielas (pēc garšas), lauru lapu.
  4. Kad burkāns mīksts un kartupelis teju arī, pievieno frikadeles un vāra vēl ~ 15 - 20 minūtes.
    Pasniedzot pievieno svaigus pētersīļus, ja vēlās, var pievienot skābo krējumu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas