Biešu zupa ar pētersīļa sakni

Biešu zupa ar pētersīļa sakni
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 600 g vārītu biešu
  • 6 kartupeļi
  • 2 burkāni
  • 1 pētersīļa sakne
  • 1 sīpols
  • 2.5 l ūdens
  • 100 g sviesta
  • Sāls
  • Citronskābe (vai galda etiķis)
  • Cukurs
  • Zaļumi
  • Krējums

Pagatavošana

40 min.
  1. Bietes un burkānus sarīvē. Liek apcepties.
  2. Pētersīļa sakni un sīpolu sasmalcina, apcep karstā sviestā uz pannas kopā ar bietēm un burkānu, pēc tam liek verdošā ūdenī.
  3. Pievieno gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sāli, citronskābi (vai etiķi) un cukuru. Garšvielas pievieno pēc savas gaumes. Vāra līdz visi dārzeņi mīksti.
    Pasniedz ar krējumu un zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Pievieno gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sāli, citronskābi...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Valentina Zemberga 31. jūlijs 16:18
Karsts laiks un auksta biesu zupa ar krejumu nekas nevar but labaks

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi