Sākums > Receptes > Salāti

Garneļu timbāļi

2006. gada 19. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
40 min
1. Samaisa biezpienu, kečupu, citronu miziņu, baziliku, eļļu, sasmalcinātus maurlokus, kartupeļu miltus, jogurtu, olu, sāli, piparus un garneles.
2. Baltumus saputo stingrās putās, iecilā maisījumā.
3. Ja arī baltumus pilnībā neiemaisīsies, ēdiens no tās tikai iegūs un būs gaisīgāks.
4. Ar maisījumu pilda četras ieziestas veidnītes gludām malām.
5. Veidnes liek platā katliņā ūdens peldē.
6. Katlu pārsedz ar alumīniju foliju, vāra 20 -25 minūtēm.
7. Veidnītes var arī pārklāt ar mikorviļņu krāsnij piemmērotu plēvi vi sviestpapīru un ar pilnu jaudu ( maks. 800 W) cept mikroviļņu krāsnī 6-8 minūtes.
8. Timbāļus izgriež uz šīvjiem.
9. Pasniedz ar grauzdētu maizi, gurķu kubiņiem un citrona daiviņām.
Uz augšu