Garneļu timbāļi

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 200 - 300 g lobītu garneļu
  • 100 g maltā biezpiena un krējuma maisījuma
  • ½ ēd.k. čilī - tomātu kečups
  • ¼ ēd.k. rīvētu citrona miziņa
  • ½ tējk. bazilika
  • ½ ēd.k. eļļas
  • Saišķītis maurloku
  • 1 ēd.k. kartupeļu miltu
  • 100 g jogurta bez garšvielām
  • 1 ola
  • ¼ tējk. sāls
  • ¼ tējk. melno piparu
  • 2 olu baltumi
  • ½ svaigs gurķis
  • 1 citrons

Pagatavošana

40 min.
  1. Samaisa biezpienu, kečupu, citronu miziņu, baziliku, eļļu, sasmalcinātus maurlokus, kartupeļu miltus, jogurtu, olu, sāli, piparus un garneles.
  2. Baltumus saputo stingrās putās, iecilā maisījumā.
  3. Ja arī baltumus pilnībā neiemaisīsies, ēdiens no tās tikai iegūs un būs gaisīgāks.
  4. Ar maisījumu pilda četras ieziestas veidnītes gludām malām.
  5. Veidnes liek platā katliņā ūdens peldē.
  6. Katlu pārsedz ar alumīniju foliju, vāra 20 -25 minūtēm.
  7. Veidnītes var arī pārklāt ar mikorviļņu krāsnij piemmērotu plēvi vi sviestpapīru un ar pilnu jaudu ( maks. 800 W) cept mikroviļņu krāsnī 6-8 minūtes.
  8. Timbāļus izgriež uz šīvjiem.
  9. Pasniedz ar grauzdētu maizi, gurķu kubiņiem un citrona daiviņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi