Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Saldie bumbieri vīna un ogu sīrupā

Saldie bumbieri vīna un ogu sīrupā

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 6 cieti bumbieri
  • 200 ml sarkanvīna
  • 3 ēd. k. cukura
  • 1 ēd. k. dzērveņu vai upeņu želejas
  • 1 kanēļa standziņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Ielej sarkanvīnu mazā katliņā, kur bumbierus var salikt stāvus vienā kārtā citu pie cita.
  2. Uzkarsē vīnu, iemaisa cukuru un upeņu želeju, pievieno kanēļa standziņu.
  3. Bumbierus nomizo un liek katliņā sarkanvīnā. Vāra uz mazas uguns 10 minūtes. Laiku pa laikam aplaista bumbierus ar vīna sīrupu.
  4. Noņem katliņu no plīts, ļauj bumbieriem atdzist šķidrumā. Izņem kanēļa standziņu un sakārto bumbierus pasniegšanai. Sīrupu pasniedz pie bumbieriem kā mērci.

    Lai labi garšo!
    Noņem katliņu no plīts, ļauj bumbieriem atdzist šķidrumā. Iz...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Adventes augļu kūka

Adventes augļu kūka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas