Garšīgs maltās gaļas paēdiens

Sastāvdaļas

  • 5 lielas kāpostlapas
  • 400 g maltā gaļa
  • 2 griķu maisiņi
  • Zaļumus un garšvielas liekat cik jums vajag

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāpostlapas sagriež apmēram 2cm lielosgabaliņos un uzvāra mīkstus. Griķus arī uzvāra. Sacep malto gaļu un pie maltās gaļas pieliek uzvārītos kāpostus. Kad malto gaļu ar kāpostiem sacep, tad ieliek katlā kur vārījušies kāposti,suliņai tur jāpaliek! Tad kāposti ar malto gaļu jāsutina uz mazas uguns, kad gatavs, pieliek 3 ēdamkarotes krējuma. Griķi uzvārīti-liek uz šķīvja un pasniedz ar to maltās gaļas un kāpostu mērcīti!!!!!!!Zaļumus un garšvielas liekat pēc garšas,jo citiem patīk sāļāk citiem bez sāls!!!!!!!!!

Komentāri

es 2011. gada 5. jūlijs 18:40
Kas tas vēl tāds? :d
Karlis Eglitis 2010. gada 17. marts 16:41
Nopērkam divus belašus ieliekam celefāna maisiņā, maisiņu vāram uz lēnas uguns, ja garšo asāks iemet pārs paciņas majonēzi un desmit mazos čili piparus,
Pasniedz divatā vai trijatā.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi