Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Garšīgs maltās gaļas paēdiens

2006. gada 19. maijs
Foto: ilona Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. Kāpostlapas sagriež apmēram 2cm lielosgabaliņos un uzvāra mīkstus. Griķus arī uzvāra. Sacep malto gaļu un pie maltās gaļas pieliek uzvārītos kāpostus. Kad malto gaļu ar kāpostiem sacep, tad ieliek katlā kur vārījušies kāposti,suliņai tur jāpaliek! Tad kāposti ar malto gaļu jāsutina uz mazas uguns, kad gatavs, pieliek 3 ēdamkarotes krējuma. Griķi uzvārīti-liek uz šķīvja un pasniedz ar to maltās gaļas un kāpostu mērcīti!!!!!!!Zaļumus un garšvielas liekat pēc garšas,jo citiem patīk sāļāk citiem bez sāls!!!!!!!!!
Uz augšu