Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Garšīgs maltās gaļas paēdiens

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 lielas kāpostlapas
  • 400 g maltā gaļa
  • 2 griķu maisiņi
  • Zaļumus un garšvielas liekat cik jums vajag
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāpostlapas sagriež apmēram 2cm lielosgabaliņos un uzvāra mīkstus. Griķus arī uzvāra. Sacep malto gaļu un pie maltās gaļas pieliek uzvārītos kāpostus. Kad malto gaļu ar kāpostiem sacep, tad ieliek katlā kur vārījušies kāposti,suliņai tur jāpaliek! Tad kāposti ar malto gaļu jāsutina uz mazas uguns, kad gatavs, pieliek 3 ēdamkarotes krējuma. Griķi uzvārīti-liek uz šķīvja un pasniedz ar to maltās gaļas un kāpostu mērcīti!!!!!!!Zaļumus un garšvielas liekat pēc garšas,jo citiem patīk sāļāk citiem bez sāls!!!!!!!!!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas