Pupiņu torte

Sastāvdaļas

  • 200 g baltās pupiņas
  • 100 g cukura
  • 4 olas
  • Vanilīns
  • Sviests
  • Rīvmaize
  • Pildījumas
  • 1 gl jāņogu želeju
  • 1 gl. salda krējuma
  • Pūdercukurs
  • Vanilīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Olu dzeltenumus saputo ar pusi cukura, pievieno divas reizes samaltas pupiņas, vanilīnu, ar atlikušo cukuru saputotu olu baltumus.
  2. Ar sviestu ietaukotā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē liek masu, cep cepeškrāsnī mērenā siltumā.
  3. Atdzisušu biskvītu sagriež divās daļās un iepilda jāņogu želeju, putukrējumu.
  4. Torti rotā ar putukrējumu un jāņogu žaleju.

Komentāri

zaiga 2015. gada 28. novembris 19:24
Ļoti interesanta garša.Taču man neiet kopā pupiņas ar cukuru.Bet garšīgi,paldies.Izmēģināšu.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi